search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:16
MENU CLOSE

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods: το 1ο ντέρμπι της σεζόν στην Basket League μόνο στον ΟΤΕ ΤV

13.10.2016 13:53
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods: το 1ο ντέρμπι της σεζόν στην Basket League μόνο στον ΟΤΕ ΤV - Media
 
Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, δύο κορυφαία ντέρμπι έρχονται στα κανάλια OTE SPORT, του OTE TV. Στην 2η αγωνιστική της Basket League, o πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρώτο σημαντικό τεστ της σεζόν στις 19.00, ενώ στις 22.00, γίνεται η σέντρα στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλούσια αγωνιστική δράση από Serie A TIM, Bundesliga, UEFA Champions League, ATP 1000 Shanghai Rolex Masters, MotoGP Japan και WNBA finals, συμπληρώνει το αθλητικό πρόγραμμα της εβδομάδας. 
 
Στο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της νέας κατασκοπικής σειράς Berlin Station με τους Ρις Ίφανς, Ρίτσαρντ Τζένκινς και Ρίτσαρντ Αρμιτέιτζ, στο OTE CINEMA 4HD αμέσως μετά την Αμερική, αλλά και του πολυαναμενόμενου Grease Live! των Τόμας Κάιλ και Άλεξ Ρατζίνσκι, που ήδη έχει βραβευτεί με 5 Emmy, στο OTE CINEMA 2HD. Η επιστροφή των Μπεν Στίλερ και Όουεν Γουίλσον στους ρόλους των σούπερ μόντελ Ντέρεκ Ζουλάντερ και Χάνσελ, στο Zoolander No. 2 και το 13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες Της Βεγγάζης του σκηνοθέτη των blockbuster, Μάικλ Μπέι, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 1HD.
 
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.  
 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η πρώτη συνάντηση των “αιωνίων” για την φετινή αγωνιστική περίοδο στο μπάσκετ, έρχεται στον ΟΤΕ TV. Την Δευτέρα 17/10 στις 19.00, το OTE SPORT 4HD μας μεταφέρει ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρώτο ουσιαστικό τεστ της σεζόν, για τη 2η αγωνιστική της Basket League. 
 
Την ίδια ημέρα, στις 22.00, γίνεται η σέντρα στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο OTE SPORT 1HD. H 8η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει και τη συνάντηση των δυο τελευταίων πρωταθλητριών της χώρας, Τσέλσι-Λέστερ που διεξάγεται το Σάββατο 15/10 στις 14.30 (OTE SPORT 1HD).
 
Στην 8η αγωνιστική της Serie A TIM, παρακολουθούμε  στο πρόγραμμα του Σαββάτου 15/10, το Νάπολι-Ρόμα (16.00, ΟΤΕ SPORT 7HD), ομάδες που καταδιώκουν τη Γιουβέντους αλλά και το Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, OTE SPORT 2HD) στην 8η αγωνιστική της LaLiga Santander, με τη “βασίλισσα” να προέρχεται από τρεις ισοπαλίες.
 
Από την 7η αγωνιστική στην Bundesliga, ξεχωρίζει το Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου (Παρασκευή 14/10, 21.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), οι οποίες βρίσκονται βαθμολογικά στη σκιά της Μπάγερν Μονάχου. 
 
Την Τρίτη 18/10 επιστρέφει στα γήπεδα και στα κανάλια ΟΤΕ SPORT το UEFA Champions League, με την 3η αγωνιστική να περιλαμβάνει παιχνίδια, όπως τα Λεβερκούζεν-Τότεναμ (21.45, OTE SPORT 2HD) και Λιόν-Γιουβέντους (21.45, ΟΤΕ SPORT 4HD).
 
Στο τένις, οι Τζόκοβιτς, Μάρεϊ, Ναδάλ, Βαβρίνκα, Ράονιτς, Μπέρντιτς, Kύργιος και Μονφίλ βρίσκονται αυτήν την εβδομάδα στην Κίνα, για το ATP 1000 Shanghai Rolex Masters που απολαμβάνουμε στο  OTE SPORT 6HD. Το Σάββατο 15/10 στις 11.00 διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, στις 15.00 ο δεύτερος και την Κυριακή 16/10, στις 11.30 ξεκινά ο τελικός.
 
Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το MotoGP, ο Μαρκ Μαρκέθ επιχειρεί αυτήν την εβδομάδα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο, στην εντυπωσιακή πίστα του Μοτέγκι της Ιαπωνίας. O αγώνας ξεκινά στις 07.30 την Κυριακή 16/10 (OTE SPORT 5HD).
 
Στο WNBA, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποια θα είναι η νέα πρωταθλήτρια ομάδα με τις Los Angeles Sparks να επικρατούν στον πρώτο τελικό με buzzer beater, των κατόχων του τίτλου Minnesota Lynx. Τα επόμενα ματς είναι την Τετάρτη 12/10, στις 03.00 (OTE SPORT 4HD), το Σάββατο 15/10, στις 04.00, αλλά και τη Δευτέρα 17/10, στις 03.30, εφόσον χρειαστεί.
 
ΤΑΙΝΙΕΣ & ΣΕΙΡΕΣ
Στο OTE CINEMA 1HD, η εβδομάδα είναι πλούσια σε πρεμιέρες. Την Πέμπτη 13/10 παρακολουθούμε την κωμωδία γαλλοβελγικής παραγωγής Κούκλες της υποψήφιας για το βραβείο Golden Camera στις Κάννες Κάτια Λιούκοβιτζ (21.00,  ζώνη Red Carpet Premiers). Δεκαπέντε χρόνια μετά την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη ταινία, το Zoolander Νο. 2 επιστρέφει με τους Ντέρεκ Ζουλάντερ (Μπεν Στίλερ) και Χάνσελ (Όουεν Γουίλσον) που συναντιούνται, μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ, στην Ρώμη, επιστρέφουν στο χώρο της μόδας και πέφτουν θύμα πλεκτάνης. Στην ταινία βλέπουμε και απρόοπτα cameos, όπως αυτό του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και του Στινγκ (Κυριακή 16/10, 21.00,  ζώνη Sunday Blockbuster). Την Δευτέρα 17/10, προβάλλεται το 13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης με τον υποψήφιο για 2 Emmy Τζον Κραζίνσκι  (The Office) (21.00, ζώνη Action), ενώ την Τρίτη 18/10 στις 21.00 βλέπουμε την  sci-fi ταινία High Moon, όπου ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βλέπουμε τον ελληνικής καταγωγής υποψήφιο για Emmy Κρις Διαμαντόπουλο (Silicon Valley, Episodes, Family Guy).
 
Στο OTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει σε Α’ προβολή το βασισμένο στο θρυλικό μιούζικαλ Grease Live! των Τόμας Κάιλ και Άλεξ Ρατζίνσκι που απέσπασε 5 βραβεία Emmy στην φετινή απονομή (Παρασκευή 14/10,  22.00). Στο ίδιο κανάλι, παρακολουθούμε την αστυνομική ταινία του Ζιλ Ντασέν Ριφιφί (Rififi) παραγωγής 1955, που του χάρισε βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες και έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα αριστουργήματα των φιλμ νουάρ (Δευτέρα 17/10,  22.00), αλλά και το δραματικό Όλα Πάνε Καλά του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, για το αφιέρωμα σε ταινίες του κλασικού γαλλικού σινεμά που συνεχίζεται (Τρίτη 18/10,  22.00). Την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 19/10, 22.00,  ζώνη Ladies First) παρακολουθούμε επίσης σε Α’ προβολή το ρομαντικό δράμα Φέλιξ & Μέιρα του Μαξίμ Ζιρού μέσα από το οποίο ξεδιπλώνεται το ειδύλλιο μεταξύ ενός 40χρονου άνδρα και μιας εβραίας, παντρεμένης γυναίκας με παιδιά, οι οποίοι ανήκουν σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.
 
Στο OTE CINEMA 4HD, έρχεται η νέα σειρά θρίλερ Berlin Station, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική (Δευτέρα, 17/10,  23.00). Η σειρά επικεντρώνεται στον Ντάνιελ, που ξεκινά να εργάζεται για την CIA στο Βερολίνο, έχοντας ως αποστολή την αποκάλυψη εκείνου που ευθύνεται για την παροχή πληροφοριών στον διάσημο πληροφοριοδότη Τόμας Σο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Ρίτσαρντ Άρμιτρατζ (The Hobbit, Captain America), Ρίτσαρντ Ντίλειν (The Dark Knight, Argo), Ρις Ίφανς (Νotting Hill, Amazing Spider-Man), και την Μισέλ Φορμπς (The Killing, The Hunger Games).
 
Στο Village Cinema HD, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή τη δραματική ταινία δράσης Non-Stop του Ζομ Κολέτ-Σερά (Σε Ρηχά Νερά, Νυχτερινή Καταδίωξη) με τον Λίαμ Νίσον, την Τζούλιαν Μουρ και την Μισέλ Ντόκερι (Δευτέρα 17/10,  21.00).
Πρεμιέρες σειρών έχουμε και στο FOX Life, με το spin-off της σειράς Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders, από τη συγγραφέα και παραγωγό μεγάλων τηλεοπτικων επιτυχίων (Criminal Minds, The O.C., Charmed) Έρικα Μέσερ, με αστυνομικές υποθέσεις της ειδικής Μονάδας του FBI που αναλαμβάνει την επίλυση εγκλημάτων και τη διάσωση Αμερικανών που κινδυνεύουν ενώ βρίσκονται έξω από την χώρα τους (Τετάρτη 19/10, 21.00).
 
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
Νέες σειρές ντοκιμαντέρ έρχονται αυτή την εβδομάδα στο National Geographic, όπως το Facing…, το οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής προσώπων που έγιναν διάσημοι λόγω της ταραχώδους ζωής και των σκανδάλων τους, μέσα από την οπτική των μεγαλύτερων αντιπάλων τους αλλά και το China’s Megatomb Revealed που αποκαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά του τάφου του πρώτου Κινέζου αυτοκράτορα. Οι σειρές  θα προβληθούν την Πέμπτη 13/10 στις 22.00 και την Κυριακή 16/10 στις 21.00 αντίστοιχα. Επίσης, στο Discovery Channel ξεχωρίζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Dual Survival που παρουσιάζει έναν αγώνα επιβίωσης στα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη (Δευτέρα 17/10, 21.00).
 
ΠΑΙΔΙΚΑ
Η αγαπημένη σειρά των μικρών μας φίλων Sheriff Callie’s Wild West  επιστρέφει στο Disney Junior με νέες περιπέτειες της μικρής γάτας Callie που εκτελεί χρέη σερίφη στην άγρια Δύση (καθημερινά από Δευτέρα εις Παρασκευή στις 11:25).
 
LIFESTYLE
Στο Ε! HD κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι Total Bellas που ακολουθεί τις δύο σούπερ σταρ της πυγμαχίας Νικόλ και Μπριάνα Γκαρσία στην καθημερινότητά τους όταν βρίσκονται μακριά από τα ρινγκ (Κυριακή 16/10, 22.00). 
 
Με περισσότερα από 90 ψηφιακά κανάλια, τα 32 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του  OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:16