search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:28
MENU CLOSE

Μέγαρο Μαξίμου για Wikileaks: Μετά το δημοψήφισμα ο Τσίπρας μίλησε μόνο με Ομπάμα

13.10.2016 16:39
Μέγαρο Μαξίμου για Wikileaks: Μετά το δημοψήφισμα ο Τσίπρας μίλησε μόνο με Ομπάμα - Media
 
Καμία επαφή δεν είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας σχετικό e-mail του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Ποντέστα που αποκάλυψαν τα Wikileaks.
 
Οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου επιβεβαίωσαν ότι Τσίπρας και Κλίντον συνομίλησαν, χωρίς να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το περιεχόμενο. Σημείωσαν, ωστόσο ότι «όλες οι πλευρές επιθυμούσαν την απεμπλοκή του ζητήματος».
 
Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν πάντως ότι Τσίπρας και Κλίντον είχαν επικοινωνία μετά το δημοψήφισμα. Όπως υποστηρίζουν είχε υπάρξει επικοινωνία με τον Μπιλ Κλίντον αρκετά πριν το δημοψήφισμα, πριν καν μάλιστα αποφασιστεί η διεξαγωγή του. «Μετά το δημοψήφισμα ο Αλέξης Τσίπρας είχε μιλήσει μόνο με τον πρόεδρο Ομπάμα» λένε κυβερνητικές πηγές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26