search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Καρέ καρέ η πρώτη μέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (Photos)

13.10.2016 16:56
Καρέ καρέ η πρώτη μέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (Photos) - Media

 

Μεταξύ παλιών συντρόφων και φίλων βρέθηκε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος μετέβη στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, προκειμένου να παρακολουθήσει την έναρξη των εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας -εμμέσως πλην σαφώς- την επαναπροσέγγισή του με το κόμμα.

Ο κ. Κουβέλης έγινε δεκτός με θερμότητα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Παρών στην έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, προφανώς ως εκπρόσωπος του κυβερνητικού εταίρου.

Παρούσα, επίσης, και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Υγείας, επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, η οποία επίσης φέρεται να βρίσκεται σε διαδικασία προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΗΜΑΡ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10