search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Σκότωσε τον πατέρα της και χρησιμοποίησε τα χρήματά του για πάρτι και ναρκωτικά!

14.10.2016 15:03
Σκότωσε τον πατέρα της και χρησιμοποίησε τα χρήματά του για πάρτι και ναρκωτικά! - Media

 

 

 
Σε φυλάκιση 30 ετών καταδικάστηκε 20χρονη Αμερικανίδα για τη δολοφονία του πατέρας της, όταν ήταν ακόμα έφηβη, προκειμένου να χρησιμοποιήσει την περιουσία του για να κάνει… πάρτι με ναρκωτικά.
 
Η Κρίσταλ Μπρουκ Χάουελ ήταν 17 ετών όταν δολοφόνησε τον πατέρα της Μάικλ Χάουελ στο σπίτι του, την ώρα που κοιμόταν, πυροβολώντας τον στο κεφάλι με τουφέκι.
 
Στη συνέχεια, η κοπέλα έκρυψε το πτώμα σε μια αποθήκη και χρησιμοποίησε τα χρήματα του νεκρού πατέρα της για να διοργανώσει οργιαστικά πάρτι στο σπίτι της με φίλους της.
 
Το πτώμα ανακαλύφθηκε ένα μήνα μετά τη δολοφονία, όταν φίλοι της κοπέλας προσπάθησαν να μετακινήσουν στην αποθήκη που ήταν κρυμμένο ένα φλιπεράκι.
 
Θεία της κοπέλας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η νεαρή δολοφόνος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο η ίδια παραδέχθηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:57