search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:29
MENU CLOSE

Κουρουμπλής: Η φοβία απέναντι στους πρόσφυγες είναι πραγματικά ρατσιστική

14.10.2016 18:21
Κουρουμπλής: Η φοβία απέναντι στους πρόσφυγες είναι πραγματικά ρατσιστική - Media

 

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη φιλοξενία των προσφύγων στην Κρήτη, έδωσε σήμερα από το Ηράκλειο, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

 Ακόμη, επέκρινε όσους καλλιεργούν «μια φοβία η οποία είναι πραγματικά ρατσιστική», ενώ σχολίασε λέγοντας ότι δεν απαιτείται στρατιά για τη φύλαξη τους.

 Επίσης πρόσθεσε, ότι οι πρόσφυγες είναι οικογενειάρχες με παιδιά, και στόχος είναι να ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην κοινωνία.

 «Η Κρήτη απέδειξε για άλλη μια φορά και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, ότι με ηρεμία με νηφαλιότητα, με ανθρωπισμό, επέδειξαν αυτό που όφειλαν ως Έλληνες στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής..

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε πως «πάντοτε ο ανασχηματισμός στοχεύει στο να δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα», και τόνισε πως οι υπουργικές θέσεις δεν έχουν παραχωρηθεί σε κανέναν με κριτήρια μονιμότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19