search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Αποθεώθηκαν οι Σαντινίστας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

14.10.2016 18:41
Αποθεώθηκαν οι Σαντινίστας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το χειροκρότημα που απέσπασε ο Αλμπαρο Ροβελο του Σαντινιστικου Μετώπου Εθνικής Απελευθέρωσης κλείνοντας την τοποθέτηση του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατεβαίνοντας από το βήμα του ομιλητή αντάλλαξε θερμή χειραψία και αγκαλιά με τον Αλέξη Τσίπρα που παρακολουθούσε την ομιλία του. “Αυτοί που με 4 δραχμές θέλουν να αγοράσουν την Ακρόπολη και να κλέψουν την ψυχή του ελληνικού λαού πρέπει να σταματήσουν”, σημείωσε στον χαιρετισμό του.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ για εμάς εκπροσωπεί τις μάχες που δίνουμε ενάντια στο διεθνή καπιταλισμό. Εκπροσωπεί την άμυνα των φτωχών όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου. Η Ελλάδα για μας είναι ένας φάρος με φως και δικαιοσύνη” σημείωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου των Σαντινίστας από τη Νικαράγουα, μεταφέροντας τα χαιρετίσματα και τους θερμούς χαιρετισμούς του Ντανιέλ Ορτέγκα αλλά και καταθέτοντας τα ευχαριστήρια του Νικαραγουανού λαού, όπως είπε, “για τις προσπάθειες που κάνετε να σώσετε ανθρώπινες ζωές με τα ναυάγια”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:25