search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Παναθηναϊκός – Πρεμιέρα στην Euroleague με 84-76 επί της Ζαλγκίρις

14.10.2016 20:27
Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Παναθηναϊκός - Πρεμιέρα στην Euroleague με 84-76 επί της Ζαλγκίρις - Media

 

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα. Με μαγική εμφάνιση του Νίκου Παππά, το τριφύλλι έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ζαλγκίρις Κάουνας, επικρατώντας 84-76 στο ΟΑΚΑ, τρεις μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν σκέτη… απόλαυση. Πέτυχε 19 πόντους (με μόλις δύο άστοχα σουτ), σήμανε την αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ έβγαλε και κάποιες σπουδαίες άμυνες, δείγμα της διάθεσης να ηγηθεί του Εξάστερου, ξεσηκώνοντας το κλειστό στο Μαρούσι.

Κομβικός ο Σίνγκλεντον στην τέταρτη περίοδο με μεγάλα τρίποντα και φοβερές άμυνες, έκαναν αρκετές δουλειές ο Νικ Καλάθης (13 πόντους) και ο Μπουρούσης.

Το παιχνίδι της ζωής του για τους ηττημένους έκανε ο Αυστραλός Μότουμ με 19 πόντους, ενώ 13 σημείωσε ο Γιανκούνας.

Ντέρμπι με τα όλα της η αναμέτρησης, με συνεχείς εναλλαγές, με το τριφύλλι να έχει πρόβλημα στο set παιχνίδι, να χάνει πολλά αμυντικά ριμπάουντ, να είναι ώρες-ώρες… εξωφρενικά άστοχο από την περιφέρεια, ακόμα και σε ελεύθερα τρίποντα (10/30 σύνολο), αλλά η τελευταία κουβέντα άνηκε στον Παππά, χάρη στον οποίο αποφεύχθηκε τυχόν σοκ.  

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-30, 51-52, 84-76

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21