search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Γερμανίδα κάνει έκκληση στους Ροδίτες να βρεθεί ο αδελφός της

15.10.2016 08:14
Γερμανίδα κάνει έκκληση στους Ροδίτες να βρεθεί ο αδελφός της   - Media

 

Έκκληση μέσω της ΡΟΔΙΑΚΗΣ κάνει σε όλους τους Ροδίτες και Ροδίτισσες και κάθε αρμόδια αρχή του τόπου μας, η γερμανίδα Natalie Eisenbraun, προκειμένου να βρεθεί ο 35χρονος αδελφός της ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσουν από τη Ρόδο βγήκε από το ξενοδοχείο για να μαζέψει κοχύλια στην παραλία και δεν επέστρεψε ποτέ!

Η αδελφή του υποστηρίζει ότι καμία πρόοδος δεν υπήρξε στις έρευνες και η αγωνία των δικών του ανθρώπων ολοένα και μεγαλώνει, καθώς έχουν περάσει 8 εβδομάδες από τότε.

 Γερμανοί αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά της ειδικής ομάδας Κ – 9 ήρθαν στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να αναζητήσουν το συμπατριώτη τους, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε τίποτε.

Η ειδική ομάδα των αστυνομικών έφθασε με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, τα οποία αναζήτησαν  τα ίχνη του Σεργκέι Εννς που κατάγεται από την πόλη Bielefeld της βορείου Γερμανία, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 35χρονος μηχανικός, έφυγε από το ξενοδοχείο Grand Hotel όπου διέμενε, λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή του με την οικογένειά του.

Έχει ύψος 1.80 φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, μπλε σορτσάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.  Είχε μαλλιά και μάτια καστανά. Είπε στους δικούς του ότι ήθελε να μαζέψει κοχύλια από την παραλία. Δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:40