search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Γερμανία: Ο επίδοξος βομβιστής, που αυτοκτόνησε, είχε συναντηθεί με σύνδεσμο στο Βερολίνο

15.10.2016 12:06
Γερμανία: Ο επίδοξος βομβιστής, που αυτοκτόνησε, είχε συναντηθεί με σύνδεσμο στο Βερολίνο - Media

   

Ο Τζαμπέρ Αλμπάκρ, πρόσφυγας από τη Συρία που είχε συλληφθεί με την υποψία ότι σχεδίαζε επίθεση στο Βερολίνο, είχε συναντηθεί με έναν σύνδεσμο στην πόλη, ενώ επισκέφτηκε ένα από τα αεροδρόμια της, το οποίο σχεδίαζε να χτυπήσει, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ στη Γερμανία.

Ο ύποπτος είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα, ενώ η αστυνομία είχε εντοπίσει δύο ημέρες πριν περίπου 1,5 κιλά εκρηκτικής ύλης στο διαμέρισμά του.

Ο Αλμπάκρ εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του, την Τετάρτη, με τις αρχές να δηλώνουν ότι αυτοκτόνησε.

Η εφημερίδα “Berliner Morgenpost” αλλά και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός “rbb” επικαλούνται τις ομοσπονδιακές αρχές ασφαλείας και μεταδίδουν ότι ο ύποπτος πέρασε μία νύχτα στο Βερολίνο στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου οπότε και συναντήθηκε με σύνδεσμο στην πόλη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, επισκέφτηκε ένα από τα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται το αεροδρόμιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24