search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Η Σαμπρίνα στηρίζει τον Στηβ Γιατζόγλου στο θέμα με τη Χρυσή Αυγή

15.10.2016 15:21
Το ξέσπασμα της Σαμπρίνα κατά του βίντεο της Συνατσάκη: Θα ξέχασε να βάλει αραβικούς υποτίτλους - Media

 

Τη στήριξή της στον Στηβ Γιατζόγλου μετά τα όσα αρνητικά ακούστηκαν σχετικά με την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εξέφρασε η Σαμπρίνα.

Σε συνέντευξή της στην «Espresso», η τραγουδίστρια είπε ότι «ο Στηβ Γιατζόγλου έδωσε μια εξαιρετική απάντηση σε όλους εκείνους που βγήκαν και τον κατηγόρησαν για τη συμμετοχή του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής».

«Παρακολούθησα το θέμα και διάβασα προσεκτικά όσα δήλωσε, γι’ αυτό και θεωρώ σχεδόν αστείο να πρέπει κάθε φορά να λογοδοτείς σχετικά με τα πιστεύω και τα θέλω σου. Τι σημασία έχει αν είσαι επώνυμος; Δεν θα πεις τη γνώμη σου; Αν πιστεύουμε πως έχουμε δημοκρατία, σωστό είναι να ακούμε τα πάντα, χωρίς να κατηγορούμε εκείνους που τα εκφράζουν», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει «δεχθεί επίσημη πρόταση για να πολιτευτώ, απλά δεν θεωρώ πως θα μπορούσα να είμαι πολιτικός. Εγώ αισθάνομαι Ελληνίδα χωρίς να ανήκω σε κανένα κόμμα. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σε ένα σύστημα το οποίο έχει χρώματα, ταμπέλες. Δεν είναι η ιδεολογία μου αυτή, για τώρα τουλάχιστον. Δεν έχω τη διάθεση να είμαι πολιτικός, έχω όμως τη διάθεση να είμαι απλά Ελληνίδα, κι αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Ανθρώπους που να αγαπάνε τον τόπο τους. Τέτοιος άνθρωπος είμαι, με την πολιτική δεν έχω σχέση». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05