search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Νεφελούδης: Σώσαμε 12.000 θέσεις εργασίας στην υπόθεση Μαρινόπουλος-Σκλαβενίτης

15.10.2016 16:28
Νεφελούδης: Υπήρξαν υπερτιμολογήσεις για την κατασκευή εργατικών κατοικιών που δεν ήταν αθώες - Media

 

«Με το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και για τα εργασιακά, με την επανακαθιέρωση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων αρχίζει μια νέα μέρα για την Ελλάδα, για το κόμμα, για την κοινωνία, για την εργατική τάξη και την Αριστερά» τόνισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης κατά την ομιλία του στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πια στο χέρι μας να κάνουμε πιο γοργά βήματα. Είναι υποχρέωση μας να δημιουργήσουμε ένα νέο δυναμικό περιβάλον. Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Με εργαλείο το κόμμα. Ενα κόμμα αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε» είπε ο κ. Νεφελούδης και πρόσθεσε: «Εμείς που διαχειριζόμαστε τη δυστυχία των εργαζομένων ξέρουμε ότι με πίστη, πάθος και επιμονή, μπορούμε να πορευτούμε. Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε».

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι με την Εργασία και αυτό το αποδεικνύει με τη σφοδρή σύγκρουση της με την εργοδοσία, με τη σάπια και κακοφορμισμένη έννοια της διαπλοκής και αναφέρθηκε στην υπόθεση Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης, όπου σχεδόν όλη η κυβέρνηση, όπως είπε, «έπεσε πάνω» για να σωθούν 12.000 θέσεις εργασίας, όπως και σε άλλες περιπτώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50