search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:06
MENU CLOSE

Λαμία: Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του

16.10.2016 13:07
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Ξεκίνησε να πάει στο γιατρό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε….

Σα βόμβα έπεσε στη Λαμία η είδηση του ξαφνικού θανάτου 56χρονου γνωστού επαγγελματία, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής στο αυτοκίνητό του, κοντά στην Παύλιανη.

Ο 56χρονος Λαμιώτης ήταν στο εξοχικό του στην Παύλιανη και σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία. Είπε στους φίλους του ότι δεν αισθάνεται καλά και ότι θα πάει στη Λαμία σε γιατρό.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Δυο χιλιόμετρα περίπου έξω από την Παύλιανη βρέθηκε νεκρός, από διερχόμενο οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε ακινητοποιήσει στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, όπου έσπευσαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Ο 56χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός επαγγελματίας στη Λαμία και η είδηση του θανάτου σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:06