search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Ζησάκης: Με αγχώνει το γεγονός ότι το «Σόι Σου» παίζεται στον Alpha

16.10.2016 17:39
«Οφείλω να πω πρώτη φορά μεγάλο ευχαριστώ» - Η εξομολόγηση του Ευθύμη Ζησάκη - Media

 

Την εκτίμηση ότι ο Alpha στο τέλος θα δικαιωθεί εκφράζει ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος περιγράφει την αγωνία του για το γεγονός ότι το πετυχημένο σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό που -όπως και άλλοι- δεν πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Το Σόι Σου», έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People.

 «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν το έμαθα (ότι το κανάλι δεν πήρε τηλεοπτική άδειας). Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλάμε για μια υγιή επιχείρηση, καθαρή, χωρίς προβλήματα και τυπική στις πληρωμές της. Νιώσαμε όλοι ότι είναι δικό μας πρόβλημα το τι θα γίνει με τον Alpha και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθεί το κανάλι».

Για τις συμμετοχές του σε ομάδες τηλεοπτικών εκπομπών δεν μετανιώνει. «Ήμουν όσο πιο αληθινός γινόταν. Δεν έκανα πράγματα για τα οποία μπορεί σήμερα να ντρέπομαι. Δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω κατεύθυνση και να αλλάξω τον εαυτό μου για να αρέσω», εξηγεί, αλλά παραδέχεται πως δεν θα συμμετείχε ξανά σε μια εκπομπή όπως το Μες Στην Καλή Χαρά.

«Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Τότε είχα δεχτεί γιατί δεν υπήρχε μυθοπλασία και ήθελα να έχω δουλειά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, αν είσαι αληθινός. Έπειτα, βέβαια, μου ήρθε η πρόταση για τη σειρά Το Σόι Σου και έχω τη χαρά να είμαι εκεί τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μια σειρά πολύ άμεση και αληθινή, αποτυπώνει ένα μέρος της ελληνικής πραγματικότητας που ζούμε σήμερα, γι’ αυτό κι έχει πετύχει».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33