search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:39
MENU CLOSE

«Κλείσαμε με το παρελθόν»…

05.07.2011 16:23
oldphotos13098832387.jpg

«Πνιγμένοι» μέσα στους νέους φόρους έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας –υπουργός της οποίας ήταν ο «ανένδοτος» σήμερα Σαμαράς – είχε καθοριστικό ρόλο στο βούλιαγμα της οικονομίας της χώρας.

«Πνιγμένοι» μέσα στους νέους φόρους έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας –υπουργός της οποίας ήταν ο «ανένδοτος» σήμερα Σαμαράς – είχε καθοριστικό ρόλο στο βούλιαγμα της οικονομίας της χώρας. Ένα μικρό παράδειγμα που αφορά τα Ελληνικά Αμυ­ντικά Συστήματα – πρώην ΠΥΡΚΑΛ /ΕΒΟ – ήρθε στην επιφά­νεια τις προάλλες. Η Νουδούλα δίπλα σε κάθε διευθυντή, τμηματάρχη κ.λπ. όρισε και έναν αναπληρωτή, για να βολέ­ψει τους δικούς της στην κρατική εταιρεία. Όταν ήρθε το ΠΑΣΟΚ – άκουσον – άκουσον – βρήκε 557 στελέχη σε θέ­σεις ευθύνης!!! Και για να συμμαζέψει τα πράγματα «στα πλαίσια της περιστολής των λειτουργικών δαπανών, αποφα­σίστηκε η αναδιάταξη του προσωπικού και η συγχώνευση διευθύνσεων, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η μείωση των θέσεων ευθύνης από 557 που υφίσταντο σε 234», όπως ανακοινώθηκε στη Βουλή. Μάλιστα από αυτές τις 234 θέ­σεις «έχουν στελεχωθεί μόνο οι απολύτως αναγκαίες, περί­που το 80% των θέσεων, της παραγωγής και του διοικητι­κού τμήματος». Καταλάβατε τώρα τι εννοεί ο Σαμαράς όταν λέει «κλείσαμε με το παρελθόν». Το… κλείσαμε το μαγαζί στο παρελθόν!!! Απλούστερα είναι τα πράγματα στο υπουργείο Μετα­φορών, Δημοσίων Έργων και Υποδομών. Επί υπουργί­ας Ρέππα – Μαγκριώτη οι δαπάνες για δεξιώσεις κ.λπ. – του­λάχιστον για το α’ εξάμηνο του 2010 – μηδενίστηκαν!!! Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34