search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:33
MENU CLOSE

«Ναζί Ρεπουμπλικάνοι να φύγετε, αλλιώς….»: Επίθεση στα γραφεία των Ρεπουμπλικάνων στη Β.Καρολίνα με εμπρηστικό μηχανισμό (Photos)

17.10.2016 06:22
«Ναζί Ρεπουμπλικάνοι να φύγετε, αλλιώς….»: Επίθεση στα γραφεία των Ρεπουμπλικάνων στη Β.Καρολίνα με εμπρηστικό μηχανισμό (Photos) - Media

 

Η έδρα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Βόρεια Καρολίνα δέχθηκε επίθεση με εύφλεκτο υλικό που πετάχτηκε από παράθυρο, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ενώ απειλητικά μηνύματα γράφτηκαν σε κοντινά σπίτια.

Το εύφλεκτο υλικό ανεφλέγη στο εσωτερικό του κτιρίου και προκάλεσε υλικές ζημίες, ενώ το μήνυμα που άφησαν οι δράστες της επίθεσης ήταν το: «Ναζί Ρεπουμπλικάνοι να φύγετε, αλλιώς….»

Ο Ντόναλτ Τραμπ κατηγόρησε τους υποστηρικτές της Χίλαρι πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση λέγοντας πως «ζώα να οποία εκπροσωπούν την Χίλαρι Κλίντον» έκαναν την επίθεση.

Από την πλευρά της η Χίλαρι Κλίντον καταδίκασε την επίθεση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter χαρακτηρίζοντας την «τρομακτική και απαράδεκτη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:33