search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:53
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ «απαντά» στις καταγγελίες της ALTER EGO

17.10.2016 09:11
Ο ΣΚΑΪ «απαντά» στις καταγγελίες της ALTER EGO - Media

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ απαντά στις καταγγελίες της εταιρείας ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή ανακοίνωση της 14.10.2016 της εταιρείας ALTER EGO αναφορικά με τον έλεγχο πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, ο ΣΚΑΙ απαντά στα «αβάπτιστα» της ενημέρωσης:

Η παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς.

Η νεότευκτη εταιρία ALTER EGO ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη αδυνατεί να καταλάβει ότι οι κανόνες της δημοσιότητας ισχύουν για όλους.
Όταν επικαλείται προσωπικά δεδομένα για να μην δημοσιοποιηθούν οι ορθώς βιντεοσκοπούμενες κινήσεις των εκπροσώπων της στους δημόσιους χώρους διεξαγωγής της τηλεοπτικής δημοπρασίας και ικανοποιείται σε αυτό, όλα είναι καλά.

Όταν επικαλείται προσωπικά και εμπιστευτικά επιχειρηματικά δεδομένα υποδεικνύοντας ποια θέλει να απαλειφθούν από τα πρακτικά της Επιτροπής Ενστάσεων πριν αυτά χορηγηθούν στους ανταγωνιστές της και ικανοποιείται σε αυτό, όλα είναι καλά.

Όταν, όμως, η Επιτροπή Ενστάσεων και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εφαρμόζει, μετά ταύτα, τους ίδιους κανόνες για όλους, τότε η νεότευκτη εταιρία ALTER EGO, διαμαρτύρεται, ολοφύρεται, θρηνεί, αυτοδιαψεύδεται και δυσφημεί.

Δεν πειράζει.

Στην πορεία, όσοι προσέρχονται, ως νεωκόροι, στον χώρο της ενημέρωσης, θα μάθουν το πρώτο μάθημα του χώρου αυτού:
Πρώτα κρίνεσαι με κανόνες διαφάνειας και μετά, αφού αποδεχθείς αυτήν την διαρκή και ισόβια υποχρέωσή σου, μπορείς να αποπειραθείς να παραστήσεις τον τιμητή των άλλων.
Και θα ακολουθήσει το δεύτερο μάθημα: Ο,τι επικαλείσαι τη μια μέρα οφείλεις να το θυμάσαι και την δεύτερη. Αλλιώς θα μείνεις μεταξεταστέος.
Η ενημέρωση είναι γήπεδο αμφίδρομης δημοσιότητας.

Αλλά, ευτυχώς, το γήπεδο αυτό δεν έχει γρασίδι …

Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας& Δημοσίων Σχέσεων

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:53