search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:32
MENU CLOSE

«Μαχαίρωσαν, διαμέλισαν και έφαγαν τον γιο μου»: Τι καταγγέλλει ένας πατέρας στη Βενεζουέλα

17.10.2016 10:25
«Μαχαίρωσαν, διαμέλισαν και έφαγαν τον γιο μου»: Τι καταγγέλλει ένας πατέρας στη Βενεζουέλα  - Media

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ένα πατέρας στη Βενεζουέλα, ο 25χρονος γιος του απήχθη από μια διαβόητη συμμορία των φυλακών όπου κρατούνταν, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και αφού τον διαμέλισαν, τον έφαγαν.  

Ο Χουάν Κάρλος Ερέρα δήλωσε στα τοπικά μέσα πως ο γιος του, μαχαιρώθηκε και μέχρι θανάτου και στη συνέχεια διαμελίστηκε, με τη συμμορία που τον απήγαγε να τρώει τα μέλη του, στο κέντρο κράτησης Τατσίρα.

Ο γιος του κ. Ερέρα φυλακίστηκε το 2015 για κλοπή και είχε εμπλακεί στην ανταρσία που σημειώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στις φυλακές, λόγω του μεγάλου αριθμού κρατουμένων που φιλοξενεί, καθότι αν και η χωρητικότητα της φυλακής είναι 120 άτομα, εντούτοις στο χώρο ζουν 350 άνθρωποι.  

 « Ένα από τα άτομα που ήταν μαζί με τον γιο μου όταν δολοφονήθηκε, είδε όλα όσα συνέβησαν» δήλωσε ο κ. Ερέρα ο οποίος επισκέφτηκε τη φυλακή λίγες μέρες μετά την εξέγερση.

«Ο γιος μου και δυο άλλοι απήχθησαν από 40 άτομα. Τους μαχαίρωσαν και τους κρέμασαν για να φύγει το αίμα από το σώμα. Τότε ο Ντρονασέλ [ καταδικάστηκε το1999 για κανιβαλισμό], τον έκοψε σε κομμάτια και τον ταΐσε στους κρατούμενους. Ο κρατούμενος με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι τον χτύπησαν με ένα σφυρί για να φάει τα κομμάτια των δυο αγοριών» ανέφερε με δάκρια στα μάτια ο πατέρας.

«Σας εκλιπαρώ να μου δώσετε έστω ένα οστό ώστε να μπορέσω να τον θάψω και έτσι να ανακουφίσω κάπως τον πόνο που νιώθω» κατέληξε ο πατέρας στην συνέντευξή του.

Όπως αναφέρει ο Independent, μια ανώνυμη αστυνομική πηγή δήλωσε πως πράγματι μετά την εξέγερση δυο κρατούμενοι αγνοούνται, ενώ και ο υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων της χώρας επιβεβαίωσε πως αγνοούνται δυο άνθρωποι, απορρίπτοντας, ωστόσο, τις κατηγορίες για κανιβαλισμό.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Φυλακών της Βενεζουέλα, στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ανάλογα περιστατικά κανιβαλισμού μέσα στις φυλακές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28