search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:14
MENU CLOSE

Τα πιο προσβλητικά δώρα: Μου χάρισαν τις κάλτσες μου

17.10.2016 10:59
Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό ενώ ο γιατρός τους είπε «όλα καλά» (photo/video) - Media

 

 

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ανήγει τον φάκελο των δώρων και παρουσιάζει κάποια από τα χειρότερα και πιο προσβλητικά δώρα που έχουν δοθεί στην ιστορία των δώρων.

Στην πρώτη θέση κατατάσσεται η γυναίκα που για πρώτη φορά Χριστούγεννα πήγαινε στο σπίτι των πεθερών της. 

Τα πεθερικά της, πήραν ένα ζευγάρι κάλτες από τη βαλίτσα της κοπέλας, τις τύλιξαν σε ένα χαρτί και της τις πρόσφεραν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Η κοπέλα που αναγνώρισε της κάλτσες της, γέλασε, θεωρώντας ότι ήταν κάποιο αστείο για να λάβει την επίπληξη από την πεθερά της ότι ένιωσε βαθιά προσβεβλημένη από το γέλιο της τονίζοντας ότι δεν εκτιμά τις προσπάθειές της να ενταχθεί στην οικογένεια.

Η αξία του δώρου δεν έχει σημασία, αλλά κάποιες φορές κάτι δείχνει. Ένας νεαρός έλαβε δώρο από τους θείους του μία δωροκάρτα που είχε αξία 4.83 δολάρια. Ο νεαρός ξαφνιάστηκε καθώς δεν μπορούσε να σκεφτεί ένα λόγο για την επιλογή του ποσού των 4.83 δολαρίων, μέχρι τη στιγμή που διαπίστωσε ότι ήταν μία κάρτα των 20 δολαρίων, αλλά είχε χρησιμοποιηθεί από τους θείους του.

Μία άλλη περίπτωση που μοιάζει, λόγο του ονόματος του χρήστη που τη δημοσιεύει να προέρχεται από τη χώρα μας, ο υπάλληλος εταιρίας τηλεφωνίας που έγινε ο «υπάλληλος του μήνα» αφού κατάφερε να πουλήσει τα περισσότερα αξεσουάρ κινητών, βραβεύθηκε από την επιχείρηση με ένα κρεμαστό στολίδι για το δέντρο του που απεικόνιζε ένα τουρσί.

Κάποια δώρα τα καθιστά άκυρα η συγκυρία, όπως το φλασκί για το ποτό που έκαναν δώρο σε ένα συναδελφό τους οι στρατιωτικοί της μονάδας του, χωρίς να ξέρουν βέβαια ότι προσπαθούσε να θεραπευθεί  από το αλκοόλ. Το ίδιο είχε συμβεί και στον Τζάστιν Μπίμπερ, όπου όταν βγήκε από το θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ ο θείος του του πήγε δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13