search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Υπόθεση Μπεν: Η βρετανική Αστυνομία λέει ότι σκοτώθηκε σε δυστύχημα – Βρέθηκε αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν

17.10.2016 11:26
Η οργή της μητέρας του Μπεν για τη θεωρία των Ελλήνων αστυνομικών - Media

 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν Νίντμαν στην Κω το 1991 μετά από τις ανακοινώσεις της Βρετανικής αστυνομίας. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ,  η Βρετανική αστυνομία λέει ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα κοντά στο χώρο που τον είδαν για τελευταία φορά.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του South Yorkshire που διεξάγει τις έρευνες ανέφερε ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε κοντά στο σπίτι όπου τον είχαν δει για τελευταία φορά. «Κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγουμε τους τελευταίους 19 μήνες, έχουμε αποκλείσει αρκετές από τις θεωρίες σχετικά με το τι έχει συμβεί με τον Μπεν, πολλές από τις οποίες άνοιγαν ξανά στη διάρκεια των 20 ετών. Η ομάδα μου και εγώ γνωρίζουμε ότι  ένας μεγάλος εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε να καθαρίσει την περιοχή στις 24 Ιουλίου του 1991, πίσω από το σπίτι που ανακαίνιζαν οι παππούδες του Μπεν. Η επαγγελματική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίντμαν πέθανε σε δυστύχημα κοντά στο αγρόκτημα που τον είδαν να παίζει για τελευταία φορά» είπε ο επικεφαλής της έρευνας Jon Cousins. 

Ο ίδιος είπε ότι το περασμένο Σάββατο, η ομάδα που ερευνά την περιοχή, βρήκε ένα αντικείμενο που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον Μπεν. «Η αποκάλυψη αυτού του αντικειμένου ενισχύει την άποψή μας ότι ανήκε στον Μπεν και το είχε μαζί του λίγο πριν την εξαφάνισή του. Η τοποθεσία στην οποία βρέθηκε, προσθέτει περισσότερα στην εκτίμησή μου ότι το αντικείμενο το πήραν από το αγρόκτημα, κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπεν».

Ο υπεύθυνος της έρευνας είπε ότι η οικογένεια έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

 

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες διεξάγεται νέα μεγάλη έρευνα από τη Βρετανική αστυνομία στο αγρόκτημα στην Κω από όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν, μετά από μαρτυρία που έλεγε ότι ο Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα, από εκσκαφέα που χειριζόταν Έλληνας και εκτελούσε εργασίες στο αγρόκτημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23