search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Το Macallan στην τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών

17.10.2016 14:59
Apple: Ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του νέου MacBook Pro 13 - Media

 

Το ουίσκι Macallan συμμετείχε στην τιμητική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. για τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, στο Ecali Club.

Διακεκριμένοι αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και σε Αγώνες προηγούμενων ετών, έδωσαν το παρών σε μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην προσπάθεια, τις διακρίσεις και τη συνολική αθλητική τους προσφορά.

Εκπρόσωποι όλων των φορέων του Ελληνικού Ολυμπιακού Κινήματος, πολλά από τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, τίμησαν τα νέα μέλη του Συλλόγου που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές που διακρίθηκαν στο Ρίο, όπως οι Σπύρος Γιαννιώτης, Άννα Κορακάκη, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, αθλητές του στίβου και των ομαδικών αθλημάτων της Κωπηλασίας και της Υδατοσφαίρισης.

Το ίδιο βράδυ, η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. τίμησε συνολικά 40 ακόμα σημαντικούς Ολυμπιονίκες από προηγούμενες διοργανώσεις, όπως οι: Πύρρος Δήμας, Νίκος Κακλαμανάκης, Τασούλα Κελεσίδου, Αιμιλία Τσουλφά, Μιρέλλα Μανιάνι, Βασίλης Πολύμερος, Δημήτρης Μούγιος, Θωμάς Μπίμης, Νίκος Σιρανίδης, καθώς και την ομάδα του ανσάμπλ του Σίδνεϋ και την ομάδα της υδατοσφαίρισης του 2004.

Βραβευθέντες, καλεσμένοι και διοργανωτές, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της βραδιάς να απολαύσουν Macallan Amber perfect serve και signature Macallan Rob Roy cocktail.

Σχετικά με τo Macallan

To Macallan ιδρύθηκε το 1824 στην καρδιά του Speyside, στη Σκωτία.  Από τότε έχει χτίσει τη φήμη του ως ένα  από τα καλύτερα και πιο ακριβά single malt ουίσκι στον κόσμο. Η μοναδική γεύση και το αξεπέραστο χρώμα του οφείλονται στο ξύλο των επιλεγμένων βαρελιών στα οποία παλαιώνει στο ιστορικό αποστακτήριο. Από την πρώτη του ημέρα μέχρι και σήμερα, χαρακτηρίζεται για την ανώτερη ποιότητά του, αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και βρίσκεται στην καρδιά όλων εκείνων των ιδιαίτερων στιγμών που συνδέονται με ένα ποτήρι Macallan.

Περισσότερα για το ουίσκι Macallan στο www.themacallan.com

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.  Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της  The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster.  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον  προσφέρει επίσης   ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου,  Brown-Forman και Gruppo Campari.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr  και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55