search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Το NBC απέλυσε τον δημοσιογράφο που ακούγεται στο σεξιστικό βίντεο του Ντόναλτ Τραμπ

18.10.2016 05:35
Το NBC απέλυσε τον δημοσιογράφο που ακούγεται στο σεξιστικό βίντεο του Ντόναλτ Τραμπ - Media

 

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC απέλυσε χθες τον δημοσιογράφο που συμμετείχε στην εκπομπή “Today” στην NBC, για την οποία είχε προσκαλέσει τον Τραμπ το 2005.

Ο Μπίλι Μπους τέθηκε σε διαθεσιμότητα όταν δημοσιοποιήθηκε το βίντεο, γιατί συμμετείχε στη συζήτηση γελώντας και χωρατεύοντας ενώ ο Τραμπ περηφανευόταν που παρενοχλούσε γυναίκες και που είχε πει ότι προσπαθεί να “ρίξει μια παντρεμένη”.

Σύμφωνα με δήλωση του NBC, ο Μπους, ξάδελφος του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους του νεότερου, “ήταν ένας πολύτιμος συνάδελφος και μακροχρόνιο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του NBC”.

Ο ίδιος είχε ζητήσει συγγνώμη στις 7 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι “ντρέπεται” για τη συμπεριφορά του, ενώ είπε σε πρόσφατη δήλωσή του, “Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τις συζητήσεις που έκανα με τις κόρες μου, και για όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των συναδέλφων μου”, ενώ πρόσθεσε ότι ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Το 2005, η συνομιλία τους στο βίντεο καταγράφηκε όταν αυτός και ο Τραμπ έφθασαν στο στούντιο της εκπομπής φορώντας ανοικτά μικρόφωνα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10