search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Πανικός στη Γενεύη: Κάτοικοι πιστεύουν πως είδαν…UFO (Photos -Video)

18.10.2016 06:31
Πανικός στη Γενεύη: Κάτοικοι πιστεύουν πως είδαν…UFO (Photos -Video) - Media

Αναστάτωση επικρατεί στη Γενεύη όταν αρκετοί κάτοικοι παρατήρησαν ένα φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό κατά τη διάρκεια της νύχτας.  Αρκετοί πιστεύουν πως το αντικείμενο που εμφανίστηκε πάνω από το γήπεδο της πόλης ήταν ένα… UFO καθότι ενώ πετούσε στον ουρανό ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Το σχήμα του έμοιαζε με δίσκο ενώ είχε τρία φώτα και έκανε ένα μικρό θόρυβο. Μάλιστα το βίντεο κατέγραψε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής  Ματίας Βιτκιεβίεθ κατέγραψε το περιστατικό και ανάρτησε το σχετικό βίντεο στα social media που χρησιμοποιεί, ρωτώντας τους χρήστες αν βλέπουν και εκείνοι ότι αυτός.

Μετά την… εμφάνιση του UFO ορισμένοι από τους κατοίκους της Γενεύης πιστεύουν ότι τους παρακολουθούν εξωγήινοι, ενώ οι πιο σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως το αντικείμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό ήταν ένα dorne  με φώτα LED.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59