search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το τηλεοπτικό της… μέλλον

18.10.2016 08:05
Κορωνοϊός: Εκτός αέρα και η Μενεγάκη – Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η εκπομπή - Media

 

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Δημοσιογράφοι και κάμερες “έπεσαν” πάνω της ρωτώντας την για το τηλεοπτικό της μέλλον δεδομένων των εξλείξεων στον Alpha. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το τι σκοπεύει η ίδια να κάνει.

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί. Την προηγούμενη σεζόν ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια. Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει ποτέ τα πράγματα έτσι που να πουν οι άλλοι «να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν» και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα «δεν πειράζει, βλέπουμε μετά».

Ότι σας λέω είναι αλήθεια. Ούτε ρωτάω, ούτε θέλω να ξέρω ποιος κάνει τι ή τι σκέφτονται για το μετά. Εγώ σκέφτομαι για μένα και για κανέναν άλλον, ούτε θέλω να μπλέκω σε συζητήσεις και κουτσομπολιά. Δεν είμαι ούτε στα διοικητικά συμβούλια, ούτε μέτοχος είμαι παιδιά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά. Εσείς νομίζετε ότι είμαι μέσα σε όλα. Ούτε σύμβουλος προγράμματος είμαι, ούτε μέτοχος είμαι, ούτε κάποιον άλλο ρόλο έχω, παρά μόνο να παρουσιάζω και να επιμελούμαι την εκπομπή που φέρει το όνομά μου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:15