search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Το νέο viral βίντεο είναι από την Τουρκία: Γάτα κάνει…παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή

18.10.2016 10:28
Το νέο viral βίντεο είναι από την Τουρκία: Γάτα κάνει…παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή - Media

 

Ένα χρόνο πριν οι εικόνες από τις γάτες που περπατούσαν στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου των χωρών της ομάδας του G20 στην Αντάλια της Τουρκίας  έκαναν το γύρω του κόσμου.

Τώρα ακόμα μια γάτα από την Τουρκία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά η αδέσποτη γατούλα «εισέβαλε» στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό DRT κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του δημοσιογράφου Κουμπρέτ Τσελεβμπίογλου.

Η γατούλα πέρασε απαρατήρητη από το προσωπικό του σταθμού, μέχρι που έφτασε στο τηλεοπτικό πλατό την ώρα της εκπομπής.« Έχουμε έναν επισκέπτη σήμερα…» ανέφερε ο Τσελεβμπίογλου κάποια στιγμή στην εκπομπή του την ώρα που διάβαζε της εφημερίδας.

Κάποια στιγμή η γάτα ανέβηκε πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή και ξεκίνησε να περπατά πάνω στις εφημερίδες, μέχρι που έκατσε πάνω στον υπολογιστή. Η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις για να βγάλουν τη γάτα από το στούντιο. Όπως ανακοίνωσαν αργότερα, το αδέσποτο γατάκι υιοθετήθηκε από έναν εργαζόμενο του σταθμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:17