search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:39
MENU CLOSE

Τον Μπιλ Γκέιτς και τον Τιμ Κουκ ήθελε για αντιπρόεδρο η Χίλαρι

18.10.2016 14:13
Τον Μπιλ Γκέιτς και τον Τιμ Κουκ ήθελε για αντιπρόεδρο η Χίλαρι - Media
 
Κορυφαίους επιχειρηματίες φαίνεται ότι εξέταζε ως υποψηφίους αντιπροέδρους στο πλευρό της η Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με e-mail του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Ποντέστα, από τον περασμένο Μάρτιο, που δημοσιοποίησαν τα WikiLeaks.
 
Ο εντυπωσιακός κατάλογος των ονομάτων που η ομάδα της Χίλαρι Κλίντον φέρεται να εξέταζε περιλαμβάνει τον Μπιλ και την Μελίντα Γκέιτς (Microsoft), τον Μάικλ Μπλούμπεργκ (Bloomberg News), τον Τιμ Κουκ (Apple), τον Μουχτάρ Κεντ (Coca Cola Company), τον Χάουαρντ Σουλτς (Starbucks), την Μέρι Μπάρα (General Motors) και άλλους.
 
Στα ίδια e-mail, εμφανίζονται και ανάλογες σκέψεις από το επιτελείο του τότε αντιπάλου της Κλίντον στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, οι οποίες αφορούσαν σε κορυφαίους απόστρατους αξιωματικούς, Λατίνους και Αφροαμερικάνους πολιτικούς και τη γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, γερουσιαστή Ελίζαμπεθ Γουόρεν.
 
Τελικά, όπως είναι γνωστό, η Κλίντον επέλεξε ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της τον γερουσιαστή από τη Βιρτζίνια, Τιμ Κέιν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36