search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Λυκούδης: «Έντιμη» η στάση Φωτήλα, το Ποτάμι βρίσκεται σε οπισθοχώρηση

18.10.2016 15:15
Λυκούδης: Συμφωνία με προβλήματα, αλλά καλύτερη από το σκέτο «Μακεδονία» - Media
 
Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο Ποτάμι, μετά και τη διαγραφή του Ιάσωνα Φωτήλα από την Κ.Ο. του κόμματος εξέφρασε ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1.
 
Ο κ. Λυκούδης, σχολιάζοντας τη στάση του κ. Φωτήλα τόνισε ότι «από την πρώτη μέρα εκλογής του κ. Μητσοτάκη, με έναν πολύ καθαρό τρόπο, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι, και με έναν πάρα πολύ έντιμο τρόπο, είπε ότι απέναντι στον “εφιάλτη” που κατά την γνώμη του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να φύγει, ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει είναι ο κ. Μητσοτάκης, άρα όλοι πρέπει να συνδράμουμε τη δική του προσπάθεια».
 
Παράλληλα, ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι, ενώ αρχικά είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στον μεσαίο χώρο, εντούτοις λόγω λαθών και αδυναμιών, «βρίσκεται τώρα σε άμυνα και σε οπισθοχώρηση» και εκτίμησε ότι η πορεία αυτή είναι δύσκολο να αναστραφεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το βλέπω δεν θέλω να κρύβομαι».
 
Ο κ. Λυκούδης διέψευσε πληροφορίες που τον ήθελαν να εξετάζει μετακίνησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχω καμία πρόθεση να πάω στην Δημοκρατική Συμπαράταξη  διότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ. Παλεύω για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02