search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:01
MENU CLOSE

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο «ήρωας του rock’n’roll» Chuck Berry (Video)

18.10.2016 15:54
Κηδεύτηκε ο θρυλικός Τσακ Μπέρι - Media
 
Έπειτα από 37 χρόνια «σιωπής» ο Chuck Berry, ο θρύλος του ροκ-εντ-ρολ, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Ο νέος δίσκος, που θα φέρει τον τίτλο «Chuck» θα κυκλοφορήσει εντός του 2017, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Berry.
 
Η είδηση έγινε γνωστή ανήμερα των γενεθλίων του Berry, που σήμερα κλείνει τα 90 του. Ο συνθέτης του «Maybellene» και του «Johnny B. Goode», που πολλοί τον θεωρούν «πατέρα» του ροκ-εντ-ρολ, είχε βγάλει το τελευταίο άλμπουμ του, το «Rock It», το 1979.
 
Ο Τζίμι Μαρσάλα, ένας μπασίστας που συνεργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον Berry, άφησε να εννοηθεί ότι χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα δουλειά του επειδή ήθελε να είναι βέβαιος ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων.
 
Ο εκπρόσωπος του Berry, ο Τζο Έντουαρντς, είπε ότι το νέο άλμπουμ θα είναι ένα «δώρο» για όλους τους πιστούς του θρύλου της ροκ. Ο Έντουαρντς διευκρίνισε ότι ο Chuck Berry μάλλον έχει αποσυρθεί οριστικά από τις τουρνέ, όμως τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Eδώ μπορείτε να απολάυσετε τον Chuck Berry στην πρώτη του επιτυχία, το «Maybellene», από τηλεοπτική εμφάνιση του 1955:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:01