search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Τα φιλμ που αγαπήσαμε

07.12.2009 14:01

Επετειακή και επίκαιρη η νέα έκδοση του Κέντρου Μελετών και Ερευνών για το Σινεμά (ΚΕΜΕΣ) με τίτλο «50 χρό νια Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Οι ται νίες που αγαπήσαμε», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ερωδιός.

Επετειακή και επίκαιρη η νέα έκδοση του Κέντρου Μελετών και Ερευνών για το Σινεμά (ΚΕΜΕΣ) με τίτλο «50 χρό νια Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Οι ται νίες που αγαπήσαμε», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ερωδιός. Διακεκριμένα ονόματα του ελληνικού χώρου, σκηνο θέτες κινηματογράφου, δημοσιογράφοι, κριτικοί, επικοινωνιολόγοι, πρόεδροι και διευθυντές θεσμικών οργάνων του σινεμά επιλέγουν από τα 49 χρόνια ιστορίας του Φεστιβάλ και γράφουν για την ταινία που αγάπησαν πιο πολύ. Την έκδοση προλο γίζουν αλλά και συμμετέχουν οι κριτικοί κινηματογράφου Στράτος Κερσανίδης, Αλέξης Δερμεντζόγλου, ο διευθυ ντής του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Βασίλης Κεχαγιάς, ιδρυ τικά μέλη του ΚΕΜΕΣ και άλλοι παράγο ντες. Στόχος του ΚΕΜΕΣ είναι να ερευνά το σινεμά στο παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του με δοκίμια, μονογραφί ες, παραγωγές DVD, συνεντεύξεις, προτά σεις, ενστάσεις και θέσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57