search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:51
MENU CLOSE

Η διαφήμιση που προκαλεί αντιδράσεις στις ΗΠΑ: Αγοράστε όπλα τώρα τώρα, πριν εκλεγεί η διεφθαρμένη Χίλαρι (Photo)

19.10.2016 08:54
Η διαφήμιση που προκαλεί αντιδράσεις στις ΗΠΑ:  Αγοράστε όπλα τώρα τώρα, πριν εκλεγεί η διεφθαρμένη Χίλαρι (Photo) - Media

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαφήμιση σε γνωστή τοπική εφημερίδα του Λας Βέγκας. «Πριν έρθει η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον, αγόρασε όπλο τώρα σε χαμηλές τιμές» αναφέρει η διαφήμιση γνωστής αμερικανικής εταιρείας όπλων στην εφημερίδα «Las vegas Review-Journal».

Οι διαφημιστές της εταιρείας στηρίχθηκαν στη ρητορική του Ντόναλτ Τραμπ ότι η Χίλαρι Κλίντον αν εκλεγεί θα καταργήσει τη δεύτερη τροπολογία που κατοχυρώνει το συνταγματικό δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Όπως αναφέρει η διαφήμιση, με Με 699 δολάρια πωλείται το πολεμικό αυτόματο που εμφανίζεται στη διαφήμιση”Μην περιμένετε! Οι τιμές θα εκτοξευτούν αφότου έρθει η απατεώνας Χίλαρι”.

Βέβαια αρκετοί ερμηνεύουν την κίνηση αυτή ως παραδοχή των οπαδών της οπλοκατοχής ότι θα νικήσει η Χίλαρι Κλίντον. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:50