search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:24
MENU CLOSE

Πανικός στο hotspot της ΒΙΑΛ: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον κουνιάδο του

19.10.2016 09:56
Κορωνοϊός: 38 νέα κρούσματα στη ΒΙΑΛ της Χίου - Media

 

Δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου Αφγανού, που κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σχηματίστηκε χθες, Τρίτη, το απόγευμα, από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, ο 31χρονος, χθες τα ξημερώματα, μετά από διαπληκτισμό που είχε με 17χρονο ομοεθνή του μέσα στο hot spot της ΒΙΑΛ στη Χίο, τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Επίσης, χθες το βράδυ, συνελήφθη στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς  της ομάδας ΔΙΑΣ (Δίκυκλης Αστυνόμευσης), ένας Σύρος 26 ετών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, επειδή σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών.

Τέλος, συνολικά 74 πρόσφυγες και μετανάστες αναχώρησαν οικειοθελώς από τη Χίο το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης με τη συνδρομή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Οι 64 από αυτούς αποχώρησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αποστολής της Ύπατης Αρμοστείας, η οποία τους μετέφερε στον Πειραιά, προκειμένου να εγκατασταθούν σε οργανωμένες δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ το πρωί της Τετάρτης αναχώρησαν για την Καβάλα ακόμα 10 άτομα. Ας σημειωθεί ότι χθες Τρίτη, το βράδυ, στελέχη της Λιμενικής αρχής συνέλαβαν δυο Αλγερινούς μετανάστες ηλικίας 17 και 21 ετών, καθώς εντοπίστηκαν να έχουν κρυφτεί σε νταλίκα που είχε σταθμεύσει στον χερσαίο χώρο του λιμανιού της πόλης της Χίου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:24