search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Μαχαίρωσε τον εραστή της και τον άφησε να πεθάνει

19.10.2016 10:50
Κρήτη: «Άγρια» Χριστούγεννα στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο 30χρονος μετά από μαχαίρωμα - Media

Μετά από άγριο καβγά η 23χρονη Εμμα Μάγκσον μαχαίρωσε στην καρδιά τον 26χρονο σύντροφό της, Τζέιμς Κνάιτ. Η 23χρονη φέρεται να τον «θυσίασε» καθώς καθυστέρησε για 45 λεπτά να καλέσει ασθενοφόρο στο σπίτι. 

Η Έμμα σκότωσε τον 26χρονο στο σπίτι της σο Λέστερ της Αγγλίας μετά από ξενύχτι που είχα και όπως διαπιστώθηκε ήταν και οι δυο τους μεθυσμένοι.  Μάλιστα, όπως δήλωσαν οι τραυματιοφορείς στο δικαστήριο η κοπέλα κάλεσε το ασθενοφόρο χωρίς να αναφέρει πως είχε μαχαιρώσει στην καρδιά τον 26χρονο. Ενώ όταν της δήλωσαν πως το ασθενοφόρο θα αργούσε εκείνη φέρεται να τους απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Στη δίκη η Έμμα αρνείται τη δολοφονία και ισχυρίζεται πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην καρδιά ενώ βρίσκονταν σε αυτοάμυνα.

Ο νεαρός χτυπήθηκε με μαχαίρι στην καρδιά ενώ βρισκόταν στο κατώφλι του σπιτιού της Έμμα. O επικεφαλής της δίωξης είπε στο δικαστήριο  πως η 23χρονη μαχαίρωσε τον Τζέιμς με οργή και όχι για να προστατευτεί.

Λίγες ώρες πριν το ζευγάρι είχε συναντηθεί σε κέντρο της πόλης και έφυγε με ταξί για το σπίτι της Έμμα. «Από τη στιγμή που μπήκαν στο ταξί άρχισαν να τσακώνονται και ο οδηγός τους ζήτησε να βγουν. Ενώ ο 26χρονος καθόταν από τη μια μεριά, η Έμμα τον κλωτσούσε από την άλλη άκρη. Όταν κατέβηκαν από το ταξί οι κάμερες κατέγραψαν τον 26χρονο να τη σπρώχνει με δύναμη στον δρόμο» τόνισε το δικαστήριο ο επικεφαλής της δίωξης.

Αφού σηκώθηκε η 23χρονη, περπάτησαν μέχρι το σπίτι, ενώ πιο μετά ένας γείτονας άκουσε τον 26χρονο να της χτυπά την πόρτα και να της ζητά να τον αφήσει να μπει.

«Δεν σου ανοίγω μετά την τελευταία φορά» ακούστηκε να λέει η Έμμα και τότε ο 26χρονος πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του λέγοντάς του πως «κλωτσάει». Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του νεαρού που άκουσε ο γείτονας πριν τον μαχαιρώσει στην καρδιά.

Ενώ ήταν πεσμένος στον δρόμο, δύο γείτονες και ο αδερφός του θύματος  βγήκαν να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, η 23χρονη τους εξαπάτησε λέγοντας πως απλά βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είναι τραυματισμένος. Ο ήρεμος τρόπος απάντησης της 23 χρονης έκαναν ακόμα και τον αδερφό του θύματος να μην καταλάβει κάτι. Η Εμμα μετέφερε τον Τζέιμς στο σπίτι της χωρίς να συνειδητοποιούν ότι στην ουσία ο Τζέιμς πέθαινε   

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40