search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:14
MENU CLOSE

«Ρελάνς» Σαββίδη: Δίνει 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια για τη χορηγία της Super League

19.10.2016 15:14
«Ρελάνς» Σαββίδη: Δίνει 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια για τη χορηγία της Super League - Media
 
Και ο Ιβάν Σαββίδης μπαίνει στη «μάχη» για τη χορηγία του πρωταθλήματος της Super League, για την οποία έχουν ήδη εκφράσει ενείχαν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον ο «ΟΠΑΠ» και η «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, μέσω της εταιρείας «Dimera Media». Η πρόταση αυτή είναι μεγαλύτερη τόσο από αυτή του «ΟΠΑΠ» όσο και από αυτή της εταιρείας «Alter Ego».
 
Αναλυτικά, η πρόταση της «Alter Ego» είναι για δύο χρόνια με συνολικό ποσό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αυτόν που διανύουμε) και 2,5 εκατομμύρια για τον δεύτερο.
 
Απ’ την άλλη, ο «ΟΠΑΠ» έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη είναι κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ. 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο.
 
Η δεύτερη προσφορά αφορά συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό είναι 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.5 εκατομμύρια.
 
Μετά τα νέα δεδομένα, η διοίκηση της Super League ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή για να εξεταστεί το αίτημα για την χορηγία του πρωταθλήματος, ενώ αναμένεται να ληφθεί απόφαση και για την κεντρική χορηγία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11