search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:30
MENU CLOSE

Και η Vogue στηρίζει τη Χιλαρι

20.10.2016 10:54
Και η Vogue στηρίζει τη Χιλαρι - Media

 

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της κυκλοφορίας του, το καταξιωμένο περιοδικό μόδας Vogue έκανε πολιτική δήλωση μέσα από τις σελίδες του.Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις Προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Vogue να παρέχει την πλήρη στήριξή της στην υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

«Η Vogue δεν έχει ιστορία προώθησης πολιτικών προσώπων.  Κατά διαστήματα οι αρχισυντάκτες του περιοδικού έχουν εκφράσει τις [πολιτικές] απόψεις τους, αλλά το περιοδικό δεν μίλησε ποτέ κατά την περίοδο των εκλογων με μία κοινή «φωνή».  Δεδομένου όλων όσων διακιδεύονται με τις επερχόμενες εκλογές, και με την ιστορία που ετοιμάζονται [οι εκλογές] να γράψουν, θεωρούμε πως αυτό πρέπει να αλλάξει» γράφει στις σελίδες του το περιοδικό.

« Κατανοούμε το γεγονός ότι η Κλίντον δεν ήταν πάντα ιδανική υποψήφια, ωστόσο η εξυπνάδα της και η εμπειρία που έχει αντικατοπτρίζονται σε πολιτικές και θέσεις που είναι ξεκάθαρες, σωστές και ελπιδοφόρες.  Χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας αιώνας ώστε να φτάσουμε στο σημείο μια γυναίκα να είναι υποψήφια για την Προεδρία της χώρας για πρώτη φορά.  Ας αφήσουμε τις εκλογές πίσω μας  και ας γίνουμε η Αμερική που θέλουμε να είμαστε: αισιόδοξη, προοδευτική και σύγχρονη» γράφει η Vogue.

Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντορ, είναι γνωστό πως έχει δεσμούς με το κόμμα των Δημοκρατικών, έχοντας μάλιστα βοηθήσει στην οργάνωση φιλανθρωπικών  γκαλά του Πρόεδρο Ομπάμα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28