search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:54
MENU CLOSE

Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – «Όχι» από τον Φίλη για τη θέση του Γραμματέα

20.10.2016 13:31
Συνεδριάζει η νέα Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  - Media
 
Συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές.
 
Η συνεδρίαση θα περιλαμβάνει την εκλογή του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς επίσης και την εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
 
Πληροφορίες από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι συνεχίζονται οι ζυμώσεις ώστε να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των τάσεων όσον αφορά στο πρόσωπο του νέου γραμματέα.
 
«Όχι» από τον Φίλη για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε ο Νίκος Φίλης, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οΑλέξης Τσίπρας πριν αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, τηλεφώνησε στον υπουργό Παιδείας και του πρότεινε να αναλάβει τη θέση του Γραμματέα του κόμματος.

Τότε, ο Ν. Φίλης αρνήθηκε, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα θέματα αυτά θέλουν μεγαλύτερο χρονικά προγραμματισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:54