search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Εκλογές Ν.Δ.: Μια «χαλαρή» τηλεοπτική κάλυψη

07.12.2009 14:06

Χαλαρά, με μειωμένης έντασης δημιουργι κή διάθεση, κινήθηκε η προβολή της εκλογής του προέδρου της Ν.Δ. από τα περισσότερα κανάλια που μετέδωσαν την είδηση και τα παρελκόμενα αυτής

Χαλαρά, με μειωμένης έντασης δημιουργι κή διάθεση, κινήθηκε η προβολή της εκλογής του προέδρου της Ν.Δ. από τα περισσότερα κανάλια που μετέδωσαν την είδηση και τα παρελκόμενα αυτής.

Πρώτος τον χορό των μεταδόσεων (από τη στιγμή που άρχισαν να κυκλοφο ρούν τα πρώτα αποτελέσμα τα) έσυρε ο ΑΝΤ1 – αποσπα σματικά μεν, αλλά έγκαιρα – με την Εύη Φραγκάκη να συντονίζει από το στούντιο και πέντε πολιτικούς ρεπόρτερ να μεταδίδουν αποτελέσματα και το κλίμα από τα στρατηγεία των υποψηφίων.

Ακολούθησε το Mega με τρίωρη συντονισμένη εκπο μπή που διηύθυνε η Όλγα Τρέμη και ο Παύλος Τσίμας. «Κομψή» μπορεί να πει κάποιος – για τα κυβικά του πάντα – ήταν και η προσπάθεια κάλυψης των αποτελεσμάτων από τον Alpha, ενώ η ΕΡΤ έπαιξε μπάλα με σύνεση και σχετική τηλεοπτική μετριοπάθεια.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, την πρωτιά κατέκτησε η τρίωρη έκτακτη πολιτική εκπομπή του Mega, η οποία κέρδισε το 30,1% των τηλεθεατών.

Στη δεύτερη θέση τα έκτακτα δελτία ειδήσε ων του ΑΝΤ1 (από 22.01 έως 1.52) που κυμάνθηκαν από 12,9% έως και 20,4%, ενώ η εκλογή του νέου αρχηγού στη δίωρη εκπομπή του Alpha τράβηξε την προσοχή στο 10,6% των τηλεθεατών.

Το Alter με τη σειρά του έπαιξε μεταξύ 6,2% και 8%, η ΝΕΤ από 7,2% έως και 9,2%, ενώ ο ΣΚΑΪ εισέπραξε ποσο στό 4,8%.

Με τις υγείες σας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:16