search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα ακριβότερα τσιπς στον κόσμο (Photo)

20.10.2016 15:45
Πρωθυπουργός ζητά εμφύτευση μικροτσίπ στα παιδιά για να... τηρούν τις αποστάσεις - Media

 

Τα τσιπς είναι ένα έδεσμα που αρέσει στους πάντες, μικρούς και μεγάλους. Επίσης, είναι και εξαιρετικό συνοδευτικό για αλκοολούχα ποτά, ιδίως, δε, για τη μπύρα.

Μια εταιρεία παραγωγής μπύρας από τη Σουηδία -η οποία εταιρεία παράγει το είδος India Pale Ale και το πουλά σε υψηλές τιμές- αποφάσισε να φτιάξει τα δικά της τσιπς, που η ίδια τα θεωρεί “κατάλληλα” για να συνοδεύουν τη μπύρα της.

Τα τσιπς βρίσκονται σε πολυτελές κουτί, σε θήκες το καθένα -το κουτί περιέχει μόλις πέντε πατατάκια…- και το κάθε κουτί πωλείται προς 56 δολάρια, δηλαδή το κάθε πατατάκι κοστολογείται προς 11,2 δολάρια!

Η εταιρεία, φυσικά, υπερασπίζεται την εξωφρενική τιμή, εξηγώντας ότι τα τσιπς παρασκευάζονται από ειδικές πατάτες που καλλιεργούνται σε ένα μόνο χωράφι στη Σουηδία και ότι οι γεύσεις τους είναι μοναδικές.

Για την ώρα, η εταιρεία παρασκεύασε μόνο εκατό κουτιά από τα exclusive πατατάκια της, τα οποία και εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν. Αναμένεται, δε, η νέα σειρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40