search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:34
MENU CLOSE

Παραδόθηκε άνευ όρων ο ΠΑΟΚ – Ήττα 2-0 από Καραμπάγκ

20.10.2016 19:22
Παραδόθηκε άνευ όρων ο ΠΑΟΚ - Ήττα 2-0 από Καραμπάγκ  - Media

 

Σαν να μην υπήρχε άλλο ματς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ. Με κακή εμφάνιση και αδικαιολόγητα λάθη στην άμυνα, ο «δικέφαλος» έχασε με κάτω τα χέρια από την Καραμπάγκ (2-0).

Ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός, είχε εμφανέστατα το μυαλό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Καραμπάγκ (2-0). Μόλις μία καλή στιγμή σε όλο το ματς για τον «δικέφαλο του βορρά» στο 23’ και αυτή με τον Σάχοφ! Τρέχει για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή ο Βλάνταν Ίβιτς, που έκανε τραγικό λάθος να μην ξεκινήσει κυρίως τον Μπίσεσβαρ αλλά και τον Φακούντο Περέιρα.

Δεν υπήρχαν στο γήπεδο οι Τζαλμά Κάμπος και Μάμε Τιάμ, ενώ Κρέσπο και Βαρέλα… κοιμήθηκαν και στα δύο γκολ της Καραμπάγκ, αφού οι γηπεδούχοι τους «τρύπησαν» με δύο απλές και εύκολες κάθετες μπαλιές! Πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν μεγάλο πρόβλημα και για την πρόκριση καθώς οι Αζέροι με αυτή τους τη νίκη τους έπιασαν στη βαθμολογία!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με σκοπό να δώσει την κατοχή στην Καραμπάγκ και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με την πολύ γρήγορη επιθετική του τριπλέτα (Κάμπος, Ροντρίγκες, Τιάμ)! Στα πρώτε λεπτά του ματς, πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν και μέχρι το 20ο λεπτό είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά, στο 10’ ο Μουαρέμ μετά τη σέντρα του Μεντβέντεφ, βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Γλύκο αλλά η προβολή του έφυγε πολύ μακριά από την εστία. Εννιά λεπτά μετά, ο Αγκόλι βρήκε τον Εντλοβού μέσα στην περιοχή αλλά το βολέ που επιχείρησε ο τελευταίος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Οι δύο φάσεις των Αζέρων φαίνεται πως αφύπνισαν τους παίκτες του Ίβιτς που πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν και αυτοί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία! Στο 23’ ο Μάτος έκανε μια «γλυκιά» σέντρα από τα δεξιά, ο Σάχοφ το ανάποδο ψαλίδι αλλά ο Σέχιτς με εντυπωσιακή επέμβαση δεν επέτρεψε στον Ουκρανό να σκοράρει. Η φάση του ΠΑΟΚ… θορύβησε τους γηπεδούχους που επέλεξαν στη συνέχεια να παίξουν πιο συντηρητικά, να μην ανεβάζουν πολύ ψηλά τα μπακ. Κάπως έτσι, τα λεπτά περνούσαν, ευκαιρίες δεν υπήρχαν (παρά) και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες όπως ξεκίνησαν το παιχνίδι. Χωρίς σκορ!

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο ΠΑΟΚ έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε τη μπάλα γύρω-γύρω αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει κάποια καλή ευκαιρία. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι και στο 56ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Μεντβέντεφ έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε την κάθετη στον Κιντάνα, που καλυπτόταν από τον Μάτος, με τον 29χρονο άσο της Καραμπάγκ να πλασάρει τον Γλύκο και να ανοίγει το σκορ.

Βλέποντας την αρνητική τροπή που πήρε το ματς, ο Ίβιτς αποφάσισε να διορθώσει το αρχικό του λάθος και έβαλε τον Μπίσεσβαρ, με τον ΠΑΟΚ να γίνεται πιο επιθετικός και να έχει έναν συνδετικό κρίκο σε όλες του τις γραμμές. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, όμως, πάλευε μόνος του, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες του δεν υπήρχαν στο γήπεδο.

Ο Τιάμ ήταν ωσεί παρών και δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που του δόθηκε, ενώ ο Κάμπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου! Μια από τα ίδια και για τους Κρέσπο-Βαρέλα που σαν να μην έφθανε η κάθετη που δέχθηκαν στο πρώτο γκολ, επέτρεψαν στην Καραμπάγκ να σκοράρει ξανά, με ένα πανομοιότυπο τέρμα! Πριν, βέβαια, γίνει το 2-0, ο Μπίσεσβαρ είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι στο 70ο λεπτό σε μια μονομαχία με τον Χουσεΐνοφ, ωστόσο ριπλέι δεν είδαμε ποτέ! Και επτά λεπτά μετά, ο Λέοβατς γύρισε τη μπάλα ωραία στην περιοχή αλλά το σουτ του επερχόμενου Μάτος σταμάτησε στο σώμα του Χουσεΐνοφ, ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα!

Εν τέλει, στο 87ο λεπτό, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να φτιάξουν κάποια φάση για να ισοφαρίσουν το σκορ, ο Μουαρέμ έκοψε στα δύο την άμυνα του ΠΑΟΚ που… κοιμήθηκε ξανά και ο Αμιργκουλίεφ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Καραμπάγκ (Κουμπάν Κουρμπάνοφ): Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσέινοφ, Σαντίγκοφ, Αγκόλι, Γκαράγιεφ, Αλμέιδα, Αρμιγκουλίγιεφ, Κιντάνα (90’ Αλασκάροφ), Μουαρέμ (90’+2’ Ναντίροφ), Εντλοβού (76’ Μαντατόφ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (59’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάμπος (76’ Κουλούρης), Τιάμ (66’ Περέιρα), Ροντρίγκες. 

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:34