search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:09
MENU CLOSE

Όμορφες «στρίγκλες» το πρωί

07.12.2009 14:08

Τα γέλια γίνανε συμβουλές, οι συμβουλές φωνούλες, οι φωνούλες φωνές και οι φωνές στριγκλιές και υστερίες. Το μυαλό σας μην πάει πολύ μακριά.

Τα γέλια γίνανε συμβουλές, οι συμβουλές φωνούλες, οι φωνούλες φωνές και οι φωνές στριγκλιές και υστερίες. Το μυαλό σας μην πάει πολύ μακριά.

Οι παραπάνω κλιμακωτές μεταβολές στα συναισθήματα αφορούν τους αν θρώπους του Megaλου καναλιού, που παρακολουθούν τις εξελίξεις στο πρωι νό ψυχαγωγικό του σταθμού.

«Τα νούμερα…», σου λένε όταν τους ρωτάς, «είναι έτσι κι έτσι, αλλά εμείς περιμέναμε τουλάχιστον στα νεανικά κοινά να σκίζουμε…».

Ξαφνικά προέκυψε και μείζον θέμα για τα ρεπορτάζ και το θεματολόγιο της εκπομπής, που κάποιοι εκ των έσω το θεωρούν πλέον «ξαναζεσταμένο προϊόν».

Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ρίξει τα βάρη στην 5μελή ανέμελη megalicius ομάδα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως από καταβολής… Mega οι άνθρωποι που χειρίζο νται τις τύχες του καναλιού δεν συνηθίζουν να αφορίζουν τα παιδιά τους.

Αντιθέτως, τα υποστηρίζουν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02