search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Παρασκευόπουλος: Στην υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ κινήθηκα με νομιμότητα

21.10.2016 09:46
Παρασκευόπουλος: Στην υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ κινήθηκα με νομιμότητα - Media

 

 

Με βάση τη νομιμότητα και όχι την σκοπιμότητα δήλωσε ότι κινήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευοπουλος στην υπόθεση της πειθαρχικής εξέτασης του δικαστικού του ΣτΕ. 

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ο Νίκος Παασκευόπουλος αποκάλυψε ότι “η υπόθεση μου είχε τεθεί υπόψη τον Νοέμβρη του 2015 επισήμως από δικαστική αρχή” και στην συνέχεια τόνισε ότι έστειλε “έγγραφο στον πρόεδρο του ΣτΕ και στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τους έλεγα ότι μου τέθηκε υπόψη έγγραφο προφανώς από υποκλοπή και ότι δεν έχει προκληθεί σκάνδαλο στη Δικαιοσύνη ώστε να χρήζει παρέμβασης”. 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης για το σκέλος της πειθαρχικής έρευνας που άσκησε για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ ανέφερε πως όταν πλέον το θέμα “δημοσιοποιήθηκε και από βουλευτή και από την αρθρογραφία, δεν υπήρχε πια θέμα σκανδάλου στη Δικαιοσύνη και προσωπικών δεδομένων διότι τα στοιχεία αυτά είχαν ήδη δημοσιοποιηθεί”. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρασκευόπουλος “η θέση μου ήταν δύσκολη. Πρόσεξα το κείμενο της παραγγελίας μου να μην αναφέρεται στην προσωπική ζωή. Κινήθηκα με βάση όχι την σκοπιμότητα, αλλά την νομιμότητα”, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23