search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:28
MENU CLOSE

Έχασε την ακοή του ο Μ. Κυπραίος από αστυνομική κροτίδα

05.07.2011 16:58
Έχασε την ακοή του ο Μ. Κυπραίος από αστυνομική κροτίδα - Media

Την ακοή του κι από τα δύο αυτιά έχασε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις σε κοντινή απόσταση από τον ίδιο την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Την ακοή του κι από τα δύο αυτιά έχασε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις σε κοντινή απόσταση από τον ίδιο την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Ο δημοσιογράφος κάλυπτε τις διαδηλώσεις, ενώ στην προσπάθεια του να φτάσει πεζός στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, ξυλοκοπήθηκε άγρια από μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την ωμή κρατική βία που άφησε «ανεξίτηλα τα σημάδια της στο δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο, ο οποίος είχε την ατυχία να κάνει τη δουλειά του κατά τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα».

Σε ανακοίνωση της Ενωσής Συντακτών αναφέρεται αναλυτικά: : «οι σκηνές αυτές παραπέμπουν σε αλλοτινές εποχές, όπου η καταλυμένη Δημοκρατία επέτρεπε τέτοιες συμπεριφορές και απέτρεπε την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

»Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει πως δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα σταθεί στο πλευρό του δημοσιογράφου, που κατέστη ανάπηρος και ανήμπορος να εργαστεί στον τόσο απαιτητικό κλάδο της ενημέρωσης, και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή του αλλά και για την ανεμπόδιστη άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης από όλα τα μέλη της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25