search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Ξεσπά ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το έφεραν σε ένα κουτί (Video)

21.10.2016 16:52
Ξεσπά ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το έφεραν σε ένα κουτί (Video) - Media

 

«Εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το έφεραν σε ένα κουτί» κατέθεσε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο πρώτο σκέλος της δίκης για την υπόθεση του παιδιού του.

«Δεν ήξερα τίποτα, τα έμαθα όλα, αφού έχασα τον Βαγγέλη, έχω πάει στρατό και νόμιζα ότι αυτά που συμβαίνουν, είναι πλάκες», πρόσθεσε ο πατέρας του Β. Γιακουμάκη.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου δεν είχε δώσει κατάθεση στην προανακριτική έρευνα και εμφανίστηκε την Παρασκευή για πρώτη φορά για να μιλήσει για την υπόθεση.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου βρίσκονταν ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, η καθηγήτρια-υπεύθυνη της Φοιτητικής Εστίας, αλλά και ένας πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός.

Η μητέρα του Β. Γιακουμάκη ξέσπασε σε δάκρυα κατά την διάρκεια της δίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33