search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Το μεγάλο παράπονο του θρυλικού Bruce Springsteen

22.10.2016 14:22
Στις 14 Ιουνίου το νέο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν - Media

 

O θρυλικός Bruce Springsteen, ένα από τα ιερά τέρατα της ροκ μουσικής, αποκάλυψε πρόσφατα μια συγκινητική ιστορία που τον έχει αφήσει παραπονεμένο.

Ο τραγουδιστής, ενώ διάβαζε τα βιβλία του «Χάρι Πότερ» στο μικρό του γιο, τον Σαμ, εμπνεύστηκε από την ιστορία του μικρού μάγου και έγραψε ένα τραγούδι στο γιο του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «ήταν μια εξαιρετική μπαλάντα. Καλογραμμένη και κάπως μελαγχολική. Μακριά από το ύφος που είμαι συνηθισμένος να τραγουδάω αλλά ήταν σίγουρα ένα καλό τραγούδι».

Το 2001, λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του μικρού μάγου, πρότεινε το τραγούδι «Ι’ll stand by you always» στους παραγωγούς της ταινίας καθώς θεωρούσε πως θα ταίριαζε και ήθελε να το δει να χρησιμοποιείται σε μια παιδική ταινία.

Ένας όρος της Τζ.Κ Ρόουλινγκ ήταν ο λόγος της απόρριψης του τραγουδιού, καθώς όριζε πως «κανένα εμπορικό τραγούδι δε θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ταινίας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10