search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Μέχρι και φουστάνι τον έβαλε να φορέσει – Ο Σάκης Τανιμανίδης με το φόρεμα της κοπέλας του (Photo)

22.10.2016 15:19
«Όχι» στον Τανιμανίδη για συμμετοχή του σε σποτ για τον κορωνοϊό - Media

 

Είναι εκκεντρικός, είναι αυθόρμητος, είναι πλακατζής! Ο Σάκης Τανιμανίδης πρωτοτύπησε για ακόμα μια φορά στα ψώνια που πήγε να κάνει με την εδώ και μερικούς μήνες σύντροφό του.

Έτσι, όταν βρέθηκε μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα σε εμπορικό κατάστημα, αποφάσισε να μην κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άντρες, να περιμένει δηλαδή σε μια γωνιά, αλλά μπήκε στο διπλανό δοκιμαστήριο και έκανε ό,τι έκανε και εκείνη: δοκίμασε φόρεμα.

Και όχι μόνο το έκανε, αλλά το ανάρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εκφράζοντας την απορία του για το σε ποιον πάει πιο πολύ!

«Δεν υπαρχει πιο βαρετο πραγμα απο το να περιμενεις ατελειωτες ωρες την κοπελα σου να διαλεξει φορεματακι στην αγορα!! Γι αυτο ειπα να κανω κι εγω”κατι” να περασει ευχαριστα η ωρα μου!!!», έγραψε ο παρουσιαστής του World Party, κάνοντας τους θαυμαστές του να ξεκαρδιστούν στα γέλια!

Πηγή: star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32