search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση Μπεν: Τα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν

22.10.2016 16:02
Ανατροπή στην υπόθεση Μπεν: Τα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν - Media

 

Ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η αδελφή του, η Μαρία Τσέχου, αποφάσισαν να μηνύσουν την Κέρι Νίνταμ, τη μητέρα του μικρού Μπεν ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991.

Οι υποψίες των βρετανικών αρχών έχουν επικεντρωθεί στον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μπάρκα, πατέρα των δυο μηνυτών. Οι πρόσφατες έρευνες τους στην Κω δεν κατέληξαν σε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τη μοίρα του μικρού Μπεν αλλά βρέθηκε ένα αυτοκινητάκι το οποίο εικάζεται πως ήταν δικό του.

Η Κέρι Νίνταμ ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Μπάρκα, δηλώνοντας «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση» και αυτή της η κουβέντα εξόργισε τα δυο αδέρφια.

Σε συνέντευξη του ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας της είπε πως «Η Κέρι πρέπει να προσέχει πως μιλάει για τον πατέρα μου» ενώ πλέον τα δυο αδέρφια τη μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμιση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50