search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Τζολί: Δεν ήθελα να παντρευτώ τον Πιτ – Είπα το «ναι» μετά από πίεση των παιδιών

22.10.2016 16:09
Τζολί: Δεν ήθελα να παντρευτώ τον Πιτ - Είπα το «ναι» μετά από πίεση των παιδιών  - Media

 

Φήμες αναφέρουν πως η Αντζελίνα Τζολί σκοπεύει να γράψει την αυτοβιογραφία σας αναφορικά με τον «εφιαλτικό» -όπως τον χαρακτηρίζει- γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, τις βίαιες εναλλαγές στη διάθεση του και ούτω καθεξής.

Πηγή προσκείμενη στην 41χρονη ηθοποιό ανέφερε πως «Το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να προστατέψει τα παιδιά της», επισημαίνοντας ότι «αισθάνεται ότι είναι η κακιά της υπόθεσης και αυτό δεν είναι σωστό».

Η Τζολί ισχυρίζεται πως για την καταστροφή του γάμου τους φταίει ο ίδιος ο Πιτ. Αποκάλυψε μάλιστα, πως εκείνη δεν ήθελε να τον παντρευτεί και μισούσε απίστευτα τον τρόπο με τον οποίο ενθάρρυνε τα παιδιά, ώστε να της ασκήσουν πίεση, προκειμένου να πει το ναι.

Οι ανασφάλειες του ήταν ένα άλλο σημαντικό ζήτημα γι’ αυτό και ενέδωσε, ελπίζοντας πως θα σταματήσει να ζηλεύει, αλλά αυτό ουδέποτε συνέβη.

Μετά το ατυχές περιστατικό με τον γιο τους Μάντοξ στο ιδιωτικό τους jet ξεχείλισε το ποτήρι.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41