search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09
MENU CLOSE

Ο Μέσι «χτύπησε» με πέναλτι στις καθυστερήσεις και η Μπάρτσα «ξέφυγε» από το Μεστάγια με 3-2

22.10.2016 16:26
Εκτός εαυτού ο Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» (Video) - Media

 

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά, μετά τη νίκη της στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια με 3-2. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη, αφού οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε ένα τετράλεπτο αλλά με τον Μέσι να ευστοχεί στο πέναλτι που εκτέλεσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι, έφτασαν στη δύσκολη νίκη.

Νωρίτερα, στο… θρίλερ της Βαρκελώνης η Έιμπαρ κρατούσε τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Εσπανιόλ, αλλά το γκολ του Λέο Μπαπτιστάο, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, στέρησε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Βάσκοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν όλα τα τέρματά τους απέναντι στην ομάδα του Κίκε Φλόρες. Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ, μείωσαν σε 2-3 και παρά την αποβολή του Φελίπε Καϊσέδο στο 84΄ πάλεψαν ως το τέλος και ανταμείφθηκαν με ένα βαθμό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09