search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:30
MENU CLOSE

Λιμενικοί έσωσαν 15χρονη ιστιοπλόο που το χθεσινό μπουρίνι αναποδογύρισε το σκάφος της ανοιχτά του Φαλήρου

23.10.2016 15:39
Λιμενικοί έσωσαν 15χρονη ιστιοπλόο που το χθεσινό μπουρίνι αναποδογύρισε το σκάφος της ανοιχτά του Φαλήρου - Media

 

Στην περισυλλογή από τη θάλασσα και στη διάσωση 15χρονης νεαρής αθλήτριας ιστιοπλοΐας προέβησαν χθες το μεσημέρι, άνδρες του Λιμενικού την ώρα που η καταιγίδα σάρωνε την Αττική. Η επιχείρηση έγινε στη θαλάσσια περιοχή εντός της Μαρίνας Δέλτα Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, το ξαφνικό μπουρίνι προκάλεσε τεράστια σύγχυση και πανικό, αφού την ώρα εκείνη στη θάλασσα του Φαλήρου το ένα μετά το άλλο τα ιστιοπλοϊκά σκάφη (έκαναν προπόνηση) κινδύνευσαν και πολλά από αυτά ανατράπηκαν.

Τα σκάφη (optimist laser) του Ναυταθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Τζιτζιφιών (ΝΟΤΚ) βρίσκονταν ανοιχτά για προπόνηση και βρέθηκαν δίπλα στο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. Τα μέλη του πληρώματος του Λιμενικού προέβησαν στον εντοπισμό και τη διάσωση της 15χρονης ναυταθλήτριας, η οποία ήταν αγκιστρωμένη από το σκάφος της και ο καιρός την παρέσερνε ανοιχτά. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15