search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Αγριεμένος επέστρεψε ο ΠΑΣ – Επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ

23.10.2016 17:26
Οι εκλογικές αναμετρήσεις από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα  - Media

 

O ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε… αγριεμένος στη Σούπερ Λιγκ και με τον ασταμάτητο Κόντε να πετυχαίνει χατ-τρικ επικράτησε 4-0 της ΑΕΛ, φτάνοντας τους 10 βαθμούς!  

Τις προηγούμενες ημέρες η πόλη των Ιωαννίνων πέρασε πολλά μετά τον ισχυρό σεισμό και τους πολλούς και δυνατούς μετασεισμούς που έπληξαν την περιοχή. Γι’ αυτό άλλωστε δεν είχε διεξαχθεί την 7η αγωνιστική η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Σήμερα στους Ζωσιμάδες η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετά από δυο βδομάδες απραξίας υποδέχθηκε την ΑΕΛ και οι παίκτες του θέλησαν να δώσουν χαρά στον κόσμο και να τον κάνουν να ξεχάσει τα όσα προηγήθηκαν.

Και το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ζάιρο να κερνάει και τον Κόντε (κυρίως καθώς πέτυχε χατ τρικ) και Γιάκο να πίνουν, διέσυραν με 4-0 την κάκιστη ΑΕΛ, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Μια εμφατική εμφάνιση που κάνει αυτό το επιβλητικό κατά άλλα σκορ, να φαντάζει μικρό σε σχέση με την εικόνα του ματς. Οι Ηπειρώτες θα μπορούσαν άνετα να πετύχουν τουλάχιστον γκολ ακόμα, την στιγμή που οι Θεσσαλοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα σε όλο το ματς, στην χειρότερη από την πλευρά τους φετινή εμφάνιση.

Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΣ έφτασε τους 10 βαθμούς, ανέβηκε στην 4η θέση και έχει και ένα ματς λιγότερο, ενώ στον αντίποδα η ΑΕΛ έμεινε στους 5 και βρίσκεται δύο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι Λαρισαίοι θα πρέπει άμεσα να αντιδράσουν και να μην μείνουν στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν σοβαρά προβλήματα στην συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:06