search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Μπέντο: Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά όχι και για την εμφάνιση

23.10.2016 20:53
Μπέντο: Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά όχι και για την εμφάνιση - Media

 

«Νομίζω ότι είδαμε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερα καλό θέαμα, για μεγάλες περιόδους του παιχνιδιού δεν παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο γήπεδο και αργήσαμε να βρούμε ρυθμό, δεχθήκαμε πρώτοι γκολ από μια στημένη φάση αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη Nova.

«Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είμαι πολύ χαρούμενος επειδή καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και άμεσο ανταγωνιστή μας για τον τίτλο. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», επισήμανε ο Πάουλο Μπέντο.

»Ειδικότερα, θα ήθελα να πω ότι ο τρόπος που αγωνιστήκαμε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν κάπως διαφορετικός από ότι είχαμε σχεδιάσει πριν την έναρξη. Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε αρκετά την απόδοσή μας, γίναμε πιο απειλητικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πήραμε τελικά τη νίκη και σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για αυτό το αποτέλεσμα», κατέληξε.

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:00