search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:17
MENU CLOSE

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας για τον θάνατο του προσφυγόπουλου στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων

24.10.2016 05:06
Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας για τον θάνατο του προσφυγόπουλου στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων - Media

 

Στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών αναμένεται να μεταφερθεί η σορός του νηπίου, ηλικίας περίπου δύο ετών, που έχασε σήμερα το απόγευμα την ζωή του, μέσα στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων, στην Μυρσίνη της Ηλείας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ, από το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, θα αποδειχθεί αν ο θάνατος του νηπίου οφείλεται σε πνιγμό ή σε κτύπημα από την πτώση.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί μέσα στην πισίνα, η οποία είχε γεμίσει με νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, ο δήμαρχος είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πως κατά πάσα πιθανότητα ξέφυγε της προσοχής των γονιών του.

Αμέσως μετά, όπως πρόσθεσε ο Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ, εθελοντές προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο νήπιο, ενώ στην συνέχεια διακομίστηκε στο κέντρο υγείας στην Γαστούνη, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Επίσης, σύμφωνα με τον δήμαρχο, λίγη ώρα μετά το τραγικό γεγονός υπήξε αναστάτωση στο κέντρο φιλοξενίας, αφού πρόσφυγες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την έλλειψη μόνιμου γιατρού.

Στο μεταξύ, η μητέρα του νηπίου η οποία είναι έγκυος, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διότι παραπονέθηκε για προβλήματα υγείας.

Όσον αφορά το νήπιο που έχασε την ζωή του και τους γονείς του, είχαν έλθει από την Συρία, μαζί με άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της Μυρσίνης, από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15